Followers

Friday, July 22, 2011

Netbook sleeve in Black and White

Amboi.. sapa tu agaknya berdating

Si gemuk and si kurus in love nampaknya hehehe


Actually this is a Netbook sleeve in black and white theme, dengan applique kuching 2 ekor nii (rasanya diorg tengah tunggu "tikus" kat dalam tuh kut hehehe)


With pocket infront, senang nak isi apa2 document, or even the accesories


Harap tuan punya nya berpuashati yerr.. TQ

Regards;
 

7 comments:

  1. Meow meow sedang bercinta,
    Tuan punya confirm suka gila...!

    hehe...

    ReplyDelete
  2. memang sah tuan punye di landa cinte or is it the tukang jahit yang merindu sesaorang...hihihi..nice sleeve..

    ReplyDelete
  3. Kak Ros... hahahaha.. tukang jahit rindukan mesin jahit, sbb terasa dah lama dok jahit tangan jer..

    ReplyDelete
  4. I like it Mila ... creative ... !

    nampak cool lah !

    :-)

    ReplyDelete
  5. kalau i jadi meow tu... bangga i... ramai yang meminati mereka... (termasuk la sayeeee...) cute and well done!!... sukeeeee...

    ReplyDelete

Love your comments...