Followers

Wednesday, July 27, 2011

Big WOW to this...

Emmmm.. nak share ke tak eks.. (my bad side kata tak perlu share.. biar diorg cari sendiri, and my good side plak kata, its a no ending rewards for sharing this knowledge, at least your free time bermanfaat hehehe) mcm cerita fairytale plak ada angel yang baik and yang jahat tuh wakakakaka

Have you ever been to this blog??? 

Its a chinese website, but you can simply read it in Google translate
Sooooo many things here... and its free.. with pattern and tutorial
Wahhhh this Chinese blog memang sungguh murah hati kan..
See all these bag & purse
Applique pattern
Quilt Block
Quilt Project
Dolls pon ada jugak

All in all everything are here..If I were to try all their tutorials and patterns, my sewing project wont see an ending point hahaha

Apa kata kalau kita pick a sewing project a month and sama2 buat, macam sew a long MyBotng and Anic tuh? kita jadikan sewlover sew-a-long plak hahaha

Oklah.. leaving all of you with the website first.. look around and you will see soo many beautiful things there..
Byeeee

Regards;
 

17 comments:

  1. Mila ..nanti nak singgah.Saya beli buku kat Kinokuniya ingatkan buku Jepun tapi anak sedara datang dia kata ni buku Cina.Heheheh nasib baik ada tukang translate.memang banyak sangat pattern dan sangat murah hati

    ReplyDelete
  2. tq for sharing... i know you have an angel heart....:D

    ReplyDelete
  3. wah bestnye..rambang mata tgk x tau nak pilih yg mane..

    tqvm for sharing...love you!!

    ReplyDelete
  4. link2 yg sgt menarik! thanks kak mila for sharing :)

    ReplyDelete
  5. tq kak mila 4 sharing.. sharing is caring & plus pahala.. alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  6. yer mila.. akak pernah sampai link nih... ada dlm simpanan(bookmarks)tapi blum sempat geledah sepenuh lagi isi kat dalam tuh..mmg leka + excited melayan kat sini..

    ReplyDelete
  7. thats d sweetest side of u kak mila. tp alya tetap nk g menadah ilmu depan mata dgn akak.. tak kire! haha..

    ReplyDelete
  8. kak mila.. setuju..... suggest k mila jadi organiser :)

    ReplyDelete
  9. tu pasal le ramai peminat blog mila nih...bermurah hati utk berkongsi ilmu...TQ SO MUCH..!!!

    ReplyDelete
  10. Thumbs up for sharing the link! :)

    ReplyDelete
  11. thanks Mila..mmg banyak info n tutorial dlm website ni........

    ReplyDelete
  12. kak mila,how to translate webpage thru google translate? mesti kena install ape2 ke?

    ReplyDelete
  13. thanks for sharing. org kata sharing is caring...hehehe. bagus jg idea nak wat sew a long tu...baru ada semangat nak menjahit.hahaha!

    ReplyDelete

Love your comments...