Followers

Thursday, May 02, 2013

Colourful......

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أَصْـبَحْنا وَأَصْـبَحَ المُـلْكُ لله وَالحَمدُ لله

 Yu huuuuu..
Akhirnya siap jugak tiga set quilt ni... untuk 3 beradik.
Kiranya pecah rekodlah.. 3 quilt in one month. Normally saya dapat siapkan 2 quilts sahaja.
Tambahan plak dua darinya adalah toddler quilt (besor ler maknanya tuh.. pada kudrat saya yang kecik ni hihi)

Presenting... The 10 Numbers dari panel 10 Little Things from Moda Fabric

Set ini ada 1 Quilt Comforter 53x59 inch
1 Kekabu bolster & bolstercase Diameter 20 inch, Length 30inch
1 Kekabu pillow + 1 Quilted pillowcase + normal pillowcase 
Layan je lah gambor ni yerrr..



This is ABC Love U Panel from Moda Fabric


Set ini ada 1 Quilt Comforter 51x63 inch
1 Kekabu bolster & bolstercase Diameter 20 inch, Length 30inch
1 Kekabu pillow + 1 Quilted pillowcase + normal pillowcase 


Dan yang ini dari panel What a World City Panel by P&B Textiles
Ini baby size..

Set ini ada 1 Quilt Comforter 39x46 inch
2 Kekabu bolsters & bolstercases 8x17 inch
2 Kekabu pillows (Small & toddler size) + 2 Quilted pillowcases + 2 normal pillowcases 




Kepada kawan2 yang berminat dengan tempahan quilt, harap bersabar yer.. setakat ini saya masih tutup buat sementara waktu.. ada 3 set lagi yang perlu saya settlekan dulu. 

Thanks for dropping by..
Wassalam
Regards;
 

5 comments:

  1. mila... bantal tu saiz berapa ha? kat rumah azu nie mcm2 saiz ada.. hihihi,, yg mana satu ukuran bantal standard ha? hihihi...

    ReplyDelete
  2. Kuazue... kalau std toddler pillow 13x19 or 14x20 lebih kuranglah.... ini ikut ukuran bantal Izzah yg pernah saya beli.
    Kalau baby size either 10x13 or 10x14..
    Bolster utk toddler ni saya baru buat, ikut saiz kawan bagi.. saya tak pasti plak berapa saiz std nyer

    ReplyDelete
  3. 3 quilt sets sebulan??? perghhh...tabik springggggg!

    ReplyDelete
  4. MamaD... toing toingggg hihihi.. ada orang jahit lg banyak.. akak mcm tak mampu jer nak jahit banyak2 hihi

    ReplyDelete

Love your comments...