Followers

Wednesday, May 15, 2013

Oh lamanyerrr..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اللهم أعنّي على ذكرك و شكرك و حسن عبادتك

Sekian lama tak jahit baju terutamanya dress
Si Izzah ni dah makin tinggi.. dah banyak dress untuk malam singkat dan ada yang dah macam bungkus nangka plak hahaha.

3 layers niii
Bukan 3 layers tea tau..
3 layers dress lah
Model ni sangat khusyuk membaca buku... nak ambik gambar pun tokleh tinggal buku


Patchwork in progress..
Harapnya boleh siapkan weekend nii..


Wassalam...



Regards;

9 comments:

  1. assalam mila... cantik... sweet jer pakai dress labuh kan.. kalau rasa nak keluar pakai jer jaket or t shirt lengan panjang kat dalam... emmm pandai umi si izzah nie...

    ReplyDelete
  2. suka la izzah dapat dress baru...

    ReplyDelete
  3. heee dah besar dah dier...nasib baik ummi boleh jahitkan..yer tak..n mila kain tu bunga2 dan vase semua patchwork or applique or kain panel tu? cantek ler...
    t siap tunjuk eehh..

    ReplyDelete
  4. Bila la acik zila ni nak kurus.. teringin nak pakai dress macam izzah... jeless...hihihihi..... ;)

    ReplyDelete
  5. Thanks kawan2 semua...

    Umi-Eca... cadangannya camtuh la.. kalau nak keluar pakai jer inner, tapi budak sorang ni tak suka pakai kain bila keluar. suka pakai seluar jer mcm umi nyer hihi

    Kuazue.. vase n floer tuh adalah panel, bukan applique. Fengsan nak berapplique banyak2 camtuh hihi

    Acik Zila... pakai jer.. mesti nampak kuruih hii

    ReplyDelete
  6. Kalau ribbon purple tu ganti dgn lace lagi lawa.Budak2 ni tak boleh baca buku cerita lagi tgu lpas exam ...heee

    ReplyDelete
  7. Suzie... yg purple tuh sebeanrnya adalah bias tape satin tuh hihii.. bedal mana yg ada jer. Tapi kalau lace mmg lagi cun kan.
    Si Izzah ni memang susah nak control bab baca buku cerita ni.. time exam ke tak.. kalau tak baca buku before tidur memang tokleh nak tido sampai pagi ler jawabnya

    ReplyDelete

Love your comments...