Followers

Thursday, May 02, 2013

Telekung Chomel Alesha, Betty, Amira & Eryna

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Telekung lagiiii.. jangan boring yer dengan posting telekung ajer akhir2 ni..

Saya sangat gembira dapat menjahitkan telekung2 comel ni... rasa macam kepuasan sebab dapat menyumbang sedikit tenaga untuk mendidik generasi anak2 kita untuk bersolat... moga Allah permudahkan ibu bapa anak2 comel ini untuk melatih anak2 mereka bersolat
Terima kasih semua atas tempahan.
Andai ada kawan2 yang berminat, boleh tengok detail disini ok http://blogrimbun.blogspot.com/p/tempahan-telekung-kanak-kanak.html


Regards;

7 comments:

  1. suker nyer nengok....bila la nak mula menjahit nie pun tak tau aaiihhh..

    ReplyDelete
  2. akak...cantik...baru je buat 1 untuk alya...follow akaknya tutorial part awning tuh..TQ kak

    ReplyDelete
  3. Menawan mata yg melihat. Membuat anak-anak makin mudah diasuh utk belajar solat sebab cantik telekungnya:)

    ReplyDelete
  4. Cantiknya...Alhamdulillah ada kemahiran

    ReplyDelete
  5. comel2 semuanya.. esp yg ada love-love itu... :D

    ReplyDelete

Love your comments...