Followers

Thursday, May 09, 2013

Telekung Chomel LiltleJ & Ayrra

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Daripada Mu`az ibn Jabal r.a., bahawa Rasulullah صلى الله عليه وسلم memegang tangannya lalu bersabda: " Wahai Mu`az, demi Allah, aku mencintai engkau". Kemudian baginda صلى الله عليه وسلم melanjutkan: "Aku berpesan kepadamu, wahai Mu`az, jangan sekali-kali tinggalkan berdoa selepas solat dengan doa ini:
اللهم أعنّي على ذكرك و شكرك و حسن عبادتك
(Allahumma a'inni a'la zikrika wa syukrika wa husni 'ibadatik)
"Ya Allah ya Tuhan kami,bantulah kami ingat padaMU,syukur padaMU & elok ibadah terhadapMU"
#########################

Beberapa hari lepas mengundi ni sibuk bebenor saya.. hahaha bajet macam menang election jer layaknyer :-P.

Telekung2 ni kami siapkan weekend arituh.. but asyik lupa jer nak bawa USB nak transfer ke PC, Google+ plak macam ada masalah jer... upload.. tapi tak tau kat mana... aishh

Pinky Little J... 

and Pinky Ayrra Erryna Al Iman.
Panjang benor kan.. saya nak sulam pun serba salah. Nak buat centre 3 layer nampak mcm tak cantik.. Plan asal nak buat Ayrra Erryna tuh satu baris.. rupanya tak muat ler plak.... at last 3 layer jugak ler. Harapnya oklah..


Cerita2 lepas PRU13 ni macam2 kan..
rasanya macam malas nak buka FB.. ada cerita buruk dan ada cerita baik... tapi yang buruk tuh macam lebih banyak jerr.
Apa pun... saya doakan semoga pemimpin yang di pilih dapat melaksanakan amanah yang di berikan dengan baik. 

Semalam saya dok ambik gambar untuk one of our FB Group. Nak buat collage gambar2 member.. rasanya dekat 30 snaps kut... dah tak fotogenic kan, mekap pun idok.. camno nak dapat gambor cantik hahaha. 

Nak berlatarbelakangkan mesin jahit.. yang tinggal cuma serger n hi-speed jer :P (miskin mesin jahit dah niiii)
So the best angle that I can think of is my lemari kain

cer tengok ni... background lebih "fotogenic" dari model kan kan hihi.. 

Ok kawan2.. selamat berpuasa pada yang berpuasa sunat harini
Till another story

إلى اللقاء و مع السلامة 


Regards;
 

8 comments:

  1. pandainya menjahit...

    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus ye...

    nice blog!!

    ReplyDelete
  2. Tuan blognya main intai-intai pulak ye:) Manislah tu buat kakak macam nak selak bagi nampak semua muka yg terlindung hihi...

    Cantiklah telekung yg Mila buat.

    ReplyDelete
  3. kak, kene beli mesin jahit lg tu kak..byk ruang kosong kat bilik jahit tu...hehe

    ReplyDelete
  4. wah..suwet nyer tuan yg dok nmpk muka sblh jer tuu...main cak2 eehh... hhihihi..cantek kain kat blkg tuu..

    ReplyDelete
  5. Kemas jer tersusun kain dalam almari tu.

    ReplyDelete
  6. kak,bape hinggit telekung budak ni ye..cantikk..

    ReplyDelete
  7. Azee.. detail boleh tengok kat sini http://blogrimbun.blogspot.com/p/tempahan-telekung-kanak-kanak.html

    ReplyDelete
  8. Geram betul tengok telekung tu semua ...hhehehe

    ReplyDelete

Love your comments...