Followers

Wednesday, May 22, 2013

Fresh Squeezed...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Colourful day today
Bangun pagi2 ni happy... 
Happy sebab satu lagi set baby quilt dah disiapkan... Ambil order ni terasa macam satu amanah yang mana selagi tak siap, hati rasa tak berapa nak tenteram haha..
Actually quilt comforter ni saya siapkan weekend arituh, Monday saya siapkan sarung bantal.. tetiba ekss! bantal nya nan ado hahaha..
Baru perasan stok bantal dah habis, so balik kerja semalam, Izzah kata dia takmo makan nasi (yeah! umi takyah masak), So buat projek isi kekabu dululah...
Tadaaa.....

Panel ni dari koleksi Fresh Squeezed by Sandy Gervais, Modafabric
Quilt size 37x47 inch


The quilted pillowcases


Dan tak lupa... telekung chomel untuk kakak to be.. Sofiya Yasmin, dah lama siap, tapi peram dulu sebab nak tunggu quilt set ni siap..


Hopefully the owner happy with all these.. Terima kasih atas tempahan dan terima kasih sebab sabar menunggu..


Wassalam... (mood tak sabar nak cuti sekolah :-P)

Regards;
 

4 comments:

  1. Sure punya Sofiya suka - kita yg dewasa ni pun tengok suka apa lagi kanak-kanak. Cantik sungguhlah Mila..

    ReplyDelete
  2. nampak macam sedap pula oren tu ...hihihi

    ReplyDelete

Love your comments...