Followers

Sunday, October 03, 2010

All about pinwheel

At last its finish... fuhhhhhhh leganya


Yang nii mutasi skit... hehehe.. dik kerana kehabiasan lace. Dan tersangatlah malasnya nak kekedai barang2 jahit di seberang jalan sana kerana.... its now bulan raya. Bulan tak raya 5 minit boleh sampai, bulan raya... 30 minutes to 1 hour driving (not really driving).. really wasting my time..


Need more practise in free motion stitching... see my next project with my applique...


Regards;

11 comments:

  1. wow.. very nice..

    Looks like you have lots of fund with your free motion stitching..

    emm... i belum beli lagi.. so tempting.. :)

    ReplyDelete
  2. Anic... u should try one day and have fun with the footer hihihi.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. waaa..wa..free motion tuh ape..bley pakai dgn mesin jahit biasa ke?
    mila terangkan la..

    ReplyDelete
  5. tomei.. free-motion tuh jahitan yg bole ke kiri, kanan, depan or belakang, kita yg control kain tuh. saya guna darning foot utk NV50 saya

    ReplyDelete
  6. Kak Mila,
    banyaknya projek jahit dan masak akak. Sungguh produktif!

    ReplyDelete
  7. yati... masak tuh wajib.. kalau tak kang lapor.. takleh nak menjahit kikiki

    ReplyDelete
  8. wow.. nice.. saya belum pernah try free motion lagi.. takut..

    ReplyDelete
  9. mamadaniel.. freemotion dengan darning foot ok jer. kalau without footer saya pon takut jugak.. takut terbabaz kat jari hahhaa

    ReplyDelete
  10. ooo...(tak paham...kene google la macam ni..adoyai..malasnye...!)

    ReplyDelete
  11. tomei.. kena tgk video kat google kut..

    ReplyDelete

Love your comments...