Followers

Monday, October 25, 2010

Kalaulah dapat label baru kan....

Hari ini baru tergerak hati nak join giveaway label daripada NamakuZubaidah.. uitttt dah last day tuh. Saya memang tak pernah menang mana2 giveaway pon takat nii.. Apa pon just join untuk memeriahkan lg giveaway ni kan...

Best kan kalau dapat label baru.. arituh dah buat jugak ngan Zue.. memang cepat jer dapat dan nak deal pon senanglah...

Kalau ada pilihan, kali ni nak buat yg simple jer.. macamni ok kut.. hehehe ye ke simple eks..

Kalau korang semua nak join, cepat2 ler join arini.. esok dah totop tau... byeee


Regards;
 

4 comments:

  1. simple tapi ok la...love love tu kasi bnyk lagi :-) all the best mn tau kot2 dpt ker hihihihi

    ReplyDelete
  2. salam...

    simple but menarik perbayakan hati tue ye..jemput ke sinar raudah

    ReplyDelete
  3. salam..

    singgah sini lagi after lunch..

    ReplyDelete
  4. morning..

    amy datang bertandang pagi ke teratak u sambil mencari juadah2 baru, x update lagi ye

    ReplyDelete

Love your comments...