Followers

Friday, October 29, 2010

Wristlet.. ClutchPurse.. what eva d name

Saya dah lama mengidam nak buat curvy clutch purse macam ni...nak yang gomok gomok skit, boleh muat banyak barang kat dalam... amik kau.. mmg gomok betul purse ni. Macam bole buat sling bag, sebab tuh saya letak 2 telinga hahahaha.. bole jadi sling bag, boleh juga jadi wristlet ikut kesesuaian, kiri or kanan boleh di piat2 telinga ni sesuka hati haha


Clutch ni dapat dari free pattern kwiksew.. memang senang kalau ada pattern nii. tekap jer kat kain, gunting and start jahit.. aduii sesenang tuh ke hehehehe ni yang terasa nak membeli pattern ni


Regards;

9 comments:

  1. cantik3....mila...zurapun ada buat gak sblm raya aritu..bg kat anak2 sedara buat isi duit raya...10 bijik skali buat...trus buatkan sling..senang...heee nnt nak buat untuk diri sendiri pulak.....

    ReplyDelete
  2. sgt cun... produktif betul mila ni.:)

    ReplyDelete
  3. ooo.. tak tau pun ada free pattern untuk bag/clutch. Bagus jugak ni. Cantik kain kak Mila guna. Very the sweet... ^_^

    ReplyDelete
  4. comeiinya..sy pun dah lama print free pattern ni..tapi ntah bila nak start jahit..design lebih kurang mcm pattern keyka lou...bezanya pattern keyka lou kena beli..huhhuhu

    ReplyDelete
  5. kak cik.. time ada semnagta rajin ler.. time takde semangat hahaha tau tau je lah..

    Zura.. kalau saya kan.. buat utk org lain cepat jer.. buat utk diri sendiri mesti mcm malas2 jerr hahaha. Yg ni nak bg mak.. sbb tuh cepat jer

    ReplyDelete
  6. Rosh.. 10Q 10Q

    Yati... try2 google.. banyak jer free pattern

    SoNice.. ha ah.. sama ngan design keykalou.. dah lama terpikat ngan curvy clutch tuh.. baru terfikir nak membeli, tetiba dapat free pattern niii huh save duit kikiki

    ReplyDelete
  7. soNice, yg ni saya tak pakai batting, guna interfacing keras tuh jer

    ReplyDelete

Love your comments...