Followers

Thursday, October 14, 2010

Merajuklah lagiiii

Ada budak tuu kan.. muncung sedepa bila tengok umi pakai wristlet baru semalam.
Dia pon nak jugak..
So umi dengan senang hati buatkan pencil case baru..
Bagi mulut yang muncung itu senyum kembali hihihi.. mcm Doraemon tuhh kan



Lepas tuh datang plak idea untuk buat phone pouch plak.. very simple one jer.. for my Nokia6220 ni. Roommate dah dok suruh tukar baru nii.. sebab dah lebih 2 tahun pakai.. patut ka yer?

Coffeee.. anyone..


Regards;
 

13 comments:

  1. Cik Mila, ni first time tau tgk pencil case cam ni .. cantik pulak , pakai sorong tarik jer .. lepas ni kurang sikit lah muncung si anak tu :)

    ReplyDelete
  2. By the way, kain coffee ni saya pona da satu tapi warna perang gitu . cantik juga hasilnya bila dan di buat casing tu : I Like .. buatkan saya satu .. pastu nanti kita bleh tukar2 .. ahaks ..

    ReplyDelete
  3. dah tak merajuk lagi... dah senyum dah tu....biasalah anak...buat trick, pas tu mak mesti pujuk..kita dulu ada tak cam tu?? heeheheh

    ReplyDelete
  4. Mila, mmm idea bagus ni untuk hadiah kanak-kanak... gambar kartun! Cantik!

    ReplyDelete
  5. Sebut pasal tukar h/p.. kakcik pun rasa nak kena tukar juga... hmmm... nak kena cari sponsor ni.. h/p tu sekejap padam sekejap celik je! :)

    ReplyDelete
  6. cantik..suke..nak buat jugak..(sibuk je ekk saya ni...ahahahaha)

    ReplyDelete
  7. baru dua tahun kak..hehe! ^^ kalu ada yg nk sponsor ok gak kan :)

    ReplyDelete
  8. CikAS.. fabrik tuh beli kat Nagoya kan. saya suka sgt ngan fabrik tuh. Ahak.. kira exchange gift plak gitu hihi

    SClover.. tu ler dulu2 merajuk mana ada mak nak pujuk. kena marah ader ler kikiki

    ReplyDelete
  9. Kak Dee.. Thanks

    KakCik.. tu tanda2 kritikal kena beli baru tuuu

    tomei.. buat jgn tak buat..

    Lynn.. tu ler kalau nak sponsor baik takyah suruh tukar.. belikan jerr.. senang gitu hihihi

    ReplyDelete
  10. look very professional..

    siap dengan your own label... hebat!

    :)

    ReplyDelete
  11. comelnya pensil case tu...doraemon lagi.suka tengok...

    ReplyDelete
  12. salam, mila nak tanya lapik dalam pakai kain cotton biasa atau pakai fiber nipis?..sbb nengok kat jom jahit link cam pakai fiber nipis...tengah potong kain nak wat wristlet beg....tak tahan nak mencuba new project.......

    ReplyDelete
  13. Anic.. dah lama ada label but selalu lupa nak letak haha

    Hema.. Thanks

    Nieyza.. saya pakai batting.. mcm fiber tuh tp nipis jer n padat skit. Jom try.. jom jahit

    ReplyDelete

Love your comments...