Followers

Wednesday, October 13, 2010

Jom Jahit...lets finish the scrap

Nak memeriahkan lg
yang di anjurkan oleh TiniHani

Here is my workdone..

a patchwork from scrap.. lupa plak nak ambik gambar the other side.

Plan asalnya nak letak handphone jer.. but terbesar ler plak. Boleh masuk macam2. Tapi ok jugaklah... bole substitute my handbag terutama kalau nak g pasar malam keeee kan.




Regards;
 

15 comments:

  1. Letak tangkai panjang - boleh silang kat badan... :)

    ReplyDelete
  2. letak D ring @square ring di kedua penjuru. Tali jangan fix permanently tp pasang snap button kat tali..kalau nak guna tali just pasang - kalo tak mo buang ...huhuhu..santik..

    ReplyDelete
  3. Patchwork nicely done. I suka :).
    Definitely OOAK!

    ReplyDelete
  4. cantik! lain dari yang lain..

    ReplyDelete
  5. good job! susah tu nak buat patchwork tiga segi.. cantik

    ReplyDelete
  6. alaaaa.... apsal mila nye shantek bangat... jeleszz... gud job..bravo....u r sssooooooo talented...

    ReplyDelete
  7. kak cik.. good idea kan..

    SClover.. dok terfikir sebenarnya.. smlm dok cari2 D ring.. rupanya yg ada kat rumah tuh besar ler plak.. tu yg kensel tuh

    ReplyDelete
  8. Aza & Nai.. Thanks

    Haida.. dah kain2 yg ada tuh bentuk 3 segi.. main hentam cantum jer.. bila dah siap mcm ok plak haha

    tomei.. saya jd yoyo nak buat nii sbb tengok awak punya semlm ler hahaha. mlm td jugak selongkar kotak scrap saya.. cantum2kan kain2 tuh

    ReplyDelete
  9. betul kata haida tu.. memang susah nak buat ... hasilnya memang best :)

    ReplyDelete
  10. Cantik! And your stitching nampak kemas sangat. Kudos!

    ReplyDelete
  11. i like this very much...

    i love things made from scraps...

    ReplyDelete
  12. rajinnya mila@rimbun jahit mcm ni, 3 segi lagi...cantik...kreatif betul...

    ReplyDelete
  13. Ya Allah.. rajinnya buat patchwork.. saya bab2 patchwork ni mmg buta sket.. nak buat binding pon still tak konfident.. tp tgkkan table runner awak mmg rasa cam nak try buat jugak la.. erm bile agaknya jom jahit table runner ye hehe..

    ReplyDelete

Love your comments...