Followers

Thursday, December 15, 2011

New Fabric in dhauz

Saya ni.. arituh dah bertaubat beli kain bila USD dah makin mahal.. tapi bila tengok Christmas sales ada coupon discount niii.. buat saya gatal tangan. Luckily, when I purchased these, USD rate murah skit, compare to now, dah naik balik, rasanya semalam saya check RM3.22 utk USD1.
Dulu2 masa belajar subject P9 eks P7 ke.. CIMA nyer subject, ada aku kesah ngan forex niii??? hahaha.. takat tau kira jer oklah kan.. now USD rate ni really concern me.. ahaks

Here is my new collection..



Kalau ada sesapa nak jugak koleksi kain2 ni boleh tengok kat sini yer
I am giving a free postage using registred post till 31/12/2011
Saya boleh share this fabric up to 1 yard only
Cukup2lah tuh layan fabric ni kan...
Regards;
 

8 comments:

  1. hujung tahun mesti dapat bonus kan..boleh la cover balik poket..ke boleh tambah beli kain lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. ahaks shieda... so nice to be true.. kitorg nyer bonus normally dah tutup akaun.. dah ada audited accounts.. busuk2 pon bulan 7 baru dapat wakakaka

    ReplyDelete
  3. nak buat apa kain tu mila....saya punya macam2 kain ada ..murah ,mahal sampai tak tahu mana nak letak...

    ReplyDelete
  4. same syndrome!
    saya setiap kali beli, rase nak tobat dah.....tapi.....:O hihihi....

    ReplyDelete
  5. Kak Mila,
    sangat gergous itu kain, yang cupcake ada cherry tu. Bestnya, membeli, lebih lagi dari oversea.

    ReplyDelete
  6. saya like yang cupcake tu...soooo sweet...

    tapi sekarang stop beli kain sebab tak sempat nak jahit.....gheghegheghe (tapikan...klu tgk kain lawa depan mata, sure tak dapat nak tahan iman tu.....)

    ReplyDelete
  7. ho ho ho.. banyaknya kain... mintak2 lepas ni USD turun balik la... :D bleh kak mila shopping lagi... :)

    ReplyDelete

Love your comments...