Followers

Tuesday, December 13, 2011

Soft toys... more and more

Ter"addicted" dengan softie plak dah saya ni

Here are Cashmere Bunnies

Pattern and tutorial are here
I used cotton fabric instead of felt


Another balls... the small and medium size

Soft toy ni pada pendapat saya amat sesuai untuk baby, ianya toxic-free product (its a fabric) and fur-free product (cotton instead of felt).. some more its washable...

Lepas ni nak try apa plak eks...


Regards;

10 comments:

  1. wahh,buat toys pulak Mila..pembawakan anak dalam perut ke?Project yang baik untuk pehabis reja2 fiber kak yang tersorok kat lemari tuh..teringin nak buat..

    ReplyDelete
  2. Mila ...comel.rasa macam terjangkit pula.heheh nak cuba jugalah.mila cuba buar doll pula ...ok ke..

    ReplyDelete
  3. kreatif. buat bear bleh? nakkkkk ;D

    ReplyDelete
  4. Kak Ros, dalam perut ni bukan ada baby tp ada lemak jer yang banyak hahha.. seronok wat softie ni.. kalau jadikan keychain pon cantik tau

    ReplyDelete
  5. Suzie.. cubo jangan tak cubo. mesti anak2 suzie suka..

    ReplyDelete
  6. SSL.. bear tuh mcm susah sgt plak... itu yang pending dulu. buat yg simple2 dulu, sampai dapat semangat buat yang susah2 skit. Cepat tadah tangan, nak bg satu ball niii hehe

    ReplyDelete
  7. comelnya bunny tuh...geram nengok

    ReplyDelete
  8. Kak Mila, geramnya tengok bunnies tu..! Mesti banyak fiber kat rumah akak ni. Yati punya satu paket tak abis-abis dari last year, sebab buat keychain je. Tak pernah cuba buat softies.

    ReplyDelete
  9. Noen & Melur.. TQ. trylah.. mesti seronok

    Yati... akak baru beli 2kilogram wakakakaka.. geram sebab arituh nak beli kat Bunga Reben, regenya RM12.50 1/2kg, dah terbabas ke chow kit alang2 beli terus banyak.. RM12 jer sekilo

    ReplyDelete

Love your comments...