Followers

Thursday, December 08, 2011

Scrap yang buat saya SENYUM sepanjang hari...

Dah lama dapat "love letter" from Pos Malaysia, tapi hari ini baru ada kesempatan nak pergi.

Alkisah kejadiannyer... ada orang yang nak bagi kain buruk scrap "jer" kat saya hehehe..
Dengan tak sabarnya, masuk jer kereta, terus buka, tak dan lah nak balik rumah dulu wakaka.. tetiba eks...

WOWIIIII junior juice
In red color.. and its one of my favourite colour

Cantik sangat2 kan.. pelbagai koleksi corak ada, its from here 

Kat dalam ada card slots, ignore ler gambor IC mokcik yang "chumel" sangat tuh yerr hehehe
Memang sangat muat untuk pelbagai saiz telepon tangan (read : handphone)
Very neat and perfectly sewn.
Seriously, saya rasa kak Jamilah kena buat label lah.. senang orang nak kenal sapa yang buatkan.
Sebenarnya kalau kawan2 berkunjung ke blog SCLover ni, macam2 pattern beg ada, bukan takat wristlet.
I am one of the secret admirer of SCLver Collection ni tau.

Kepada yang ingin memiliki wristlet chomel ni bolehlah berkunjung ke

ha.. yang ni betul2 from scrap... baru siap satu.. my kaleidoscope cushion cover

Happy cuti2 Malaysia, saya cuti2 at home jer nampaknya.

Regards;
 

12 comments:

  1. Cantiklah wrislet tu...;)Mila cuti2 kat umah pon seronok juga tau kalau ada aktiviti yang kita suka nak buat.

    ReplyDelete
  2. Cantik...merah gitu...lawa kusyen tu...saya pun cuti kat rumah jelah setakat ni ...rasa macam nak tawaf KL sebab nanti dah sekolah tak boleh nak gerak mana-mana dah ...

    ReplyDelete
  3. mila... malu mok cik ler..scrap ler tuh...:-) thanks to u too... akak msih lagi berdreaming bila CP akak nak jadi.. contoh dah ada depan mata - kain dapat free !! tunggu... abis current task ni akan ku operate new thing nih..:-)

    ReplyDelete
  4. wow.. memang best la dapat scrap itu.. merah memang menawan kalbu.. hehehe..

    bantal tu pun cute! suka project scrappy... :)

    selamat cuti-cuti di hujung tahun... :)

    ReplyDelete
  5. Kak SCLover memang pandai jahit macam-macam bag, kan, kak Mila. Yati pun suka tengok. :)

    ReplyDelete
  6. Tyha.. actually seronok dok rumah tak penat, tp now ada tetamu yg ramai, penat tp happy, rumah happening jerr

    ReplyDelete
  7. Suzie.. KL now demam YES, kena backup pocket lebih skit, even takde bende nak beli pon, mesti "ter"beli jugak

    ReplyDelete
  8. Kak Jamilah, kita ni mcm exchange gift plak yerr... scrap akak ni terus bole pakai, scrap saya tuh kena akak meng'operasi' dulu baru boleh pakai kan hehe

    ReplyDelete
  9. Zila, scrappy project niii yg bestnya sebab tak de pening2 nak pilih fabric, ambik jer apa yg ada.. mmg best

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Yati... betul tuh, now dah banyak pattern2 baru yg cun cun.. dah making pro kak sclover kita tuh

    ReplyDelete
  12. wah..dapat free bag.! cantik sgt.sy pun suka dgn beg2 kak jamilah..:) ur so lucky to hve one kak mila..

    ReplyDelete

Love your comments...