Followers

Saturday, December 24, 2011

The Singing Birdie

Alangkah senangnya rasa hati (nyanyi2 macam lagu PRamlee tuh) hehhee
Senang hati sebab satu lagi order telah disiapkan

The singing birdie bag for Cikgu Elly
Nampak simple and elegant gitu hehhee (pehrahsan gitu)

Quilted bottom..


Zippered..


"Jeans" like finishing

I made a simple tutorial on the applique here

And here is a triangular pouch.. also for Cikgu Elly

Harapnya Elly suka dengan apa yang akak buat yer... TQ for your repeat order and for being my loyal customer. I really appreciate it from the bottom of my heart.. aduhhh jiwang karat plak hahaha

Good night and happy holiday semua.

Regards;
 

11 comments:

  1. cikgu elly pastinya suka sekali dengan buatan kak mila, soalnya kak mila memang expert-nya lah ;D

    --good night--

    ReplyDelete
  2. Sukanya tengok burung2 tu ...comel sangat .yang ombak2 tu guna mesin sula ke?

    ReplyDelete
  3. Mila...yang jahit kat belakang badan burung sebelum diterbalikkan tu namanya apa? Cantik...pastu benang2 tu guna benang sulam dan mesin sulam ke?

    ReplyDelete
  4. mmg cun la beg tu..i pun tergoda..tak bleh jumpa kat mana2 kedai ni..cuma kat kedai mila je la..ehhehe

    ReplyDelete
  5. cantek la mila.... masih mncari ilham nk buat beg 'back 2 school' ni... dh tgk tutorial. menarik!

    ReplyDelete
  6. alahai cantiknya...geram lah nak menjahit balik,

    ReplyDelete
  7. pergh.. beg denim tu memang canggih!! :)

    ReplyDelete
  8. Fitria.. TQ

    Suzie.. ombak2 tuh guna mesin stitch no.35 NV50

    Tyha.. jahitan lurus mcm biasa jer.. tgk kat dlm tutorial tuh.. jahit mcm biasa jer

    Noen.. TQ

    Sonice.. kat kedai saya pon takde hahaha... sebab dah jd milik orang

    ReplyDelete
  9. Rosh.. beg ni untuk cikgu.. tak taulah seswai ke idok bila guna denim eks.. rasanya takde restriction kan

    Ct.. jom jahit..

    MamaD.. suka ngan denim niii, boleh masuk any theme any colour

    ReplyDelete
  10. ala comel... mila akk nk ode beg sangkut blakang bleh?

    ReplyDelete

Love your comments...