Followers

Saturday, December 31, 2011

2011 Project Collages



Regards;
 

19 comments:

  1. Wow..padatnye..macam buat craft menjahit full time lah!Syaabas!

    ReplyDelete
  2. Mila.... in one whole year you did so much...... Congrates, dear.

    Tahun depan mesti usaha lebih lagi kan...... :)

    ReplyDelete
  3. Kak Ros, TQ... rasa mcm tak caya banyak camni.. tp sebenarnya tak semua gambar ditampal kat sini.. dah tak muat

    ReplyDelete
  4. Speechless!!! Banyakkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. wow! bestnye kalau saya serajin n seterer ni!!!

    ReplyDelete
  6. Wah.. mila..macam mane adjust masa tue.. banyaknya hasil craft awak...tahniah moga tahun depan kita boleh berkongsi lagi byk idea..

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

    ReplyDelete
  8. Bestnya....hehehe tahun depan tambah lagi, boleh buat sew a long with Mila ke ..

    ReplyDelete
  9. memang banyak projek akak tahun ni kan... :) kalau dengan Juki ni lagi banyak ni.. hehehe... ;)

    ReplyDelete
  10. mamasyitah.. rasanya mcm takde apa sgt projek saya ni.. tp bila kumpul2 gambar nampak mcm banyak plak

    ReplyDelete
  11. Azah... harapnya boleh inspire orang lain jugak

    ReplyDelete
  12. Salam LF.. Selamat Tahun baru jugak untuk LF n Isteri

    ReplyDelete
  13. Suzie.. angan2 mcm2.. tp belum terlaksana nampaknya, balance carried forward to next yearlah..

    ReplyDelete
  14. MamaD... Kelazzzz ko zila.. pandai ko racun akak yerrrr hahhaa

    ReplyDelete
  15. meriahnyer kak...suka tengok...:D

    ReplyDelete
  16. wow!!!speechless..sgt kagum dgn akak..byk sungguh project akak :)

    ReplyDelete
  17. wah,wah, wah... Mila, you are so productive... admire...

    ReplyDelete

Love your comments...