Followers

Thursday, December 01, 2011

YES!!!!!!

Pejam celik, pejam celik, dah 11 bulan kita di tahun 2011 yer. Another 31 days to go for a new year... betul tak.
Bila akhir tahun ni banyak perkara yang selalunya in mind:
- Cuti sekolah... lega sebab tak kalut pagi2, jalan pun tak jem.. aman dan damai jerr
- Time ni lah kita nak habiskan cuti kan... anak cuti, mak bapak pun sakan jugak cuti hehehe
- Tak lupa kunjungan dari sedara mara yang datang bercuti jugak.
- Dan tak lupa jugak YES! YES! Apalagi kalau bukan Year End Sales... bukan takat baju sekolah, baju raya pon ada yang dah start beli wakaka (uihh dengornyer kain wat tudung kat jakel sale yang plain pun RM7 jer semeter, betul idok nnt2 ler mokcik tengok ok)

Kami sekeluarga takdelah plan nak bercuti sakan sangat pun, cuma last week kami kesini.. (maafkanlah kualiti gambar yang so n so jer, almaklum guna camera handphone tua kesayangan hamba niii hehe)


Cuba teka kat mana haha.. main teka teki plak kan.. oklah.. kami ke JB, then disebabkan Izzah beriya2 sangat nak mandi laut, kami ke Desaru.. fuhh jauh nyerrrr. ingatkan dekat jer

Dimana kah Izzah?
Tu dia.. jauh kat tengah tuh, seronok main ombak. Nasiblah pantai ni landai, bolehlah seronok main ombak yang agak kuat tuh.

Ops ops... cop! sebenarnya saya nak bgtau.. sempena YES ni, saya bagi free posting (menggunakan registered post) untuk setiap pembelian fabric di sini. Untuk pembelian starting 1/12/2011 - 31/12/2011


Regards;
 

4 comments:

  1. Jangankan budak2, orang tua pun seronok bermain air (kakcik la tu). :)

    ReplyDelete
  2. Belum sempat post gambar tengkujuh di Besut ombaknya memang tinggi menakutkan...

    ReplyDelete
  3. Wah, pergi Desaru. Yati pernah pergi sekali je dulu, sebelum kawin. Hehhe.. lawa tempatnya. :)

    ReplyDelete
  4. wah.. Desaru... saya pun tak pernah sampai lagi walaupun anak jati Johor.. haha.. sbb sangat jauh nun di sana.. hehehehe

    ReplyDelete

Love your comments...