Followers

Tuesday, May 10, 2011

European Blockbuster Giveaway by Princess Closet

Saya ni jarang2 bertuah, so selalunya malas nak sertai giveaway sebab tau memang tak menang, and kekadang sajer lah suka2 nak memeriahkan GA kawan2... walaupun mokcik tau, mokcik tak bertuah as usual isk isk

Tapikan.. lambaian fabric yg chomel2 niii (jauh sungguh ianya melambai) menyebabkan ahkak terpanggil untuk menyertai GA Cik Azidah niii
Cantik2 fabricnya.. sungguh kenan di hati dengan yang ni..
cantikkan? And ada lagiii tau..
Pastu ada tambah plak boleh dapat ni plak.. waduh waduh..

Kalau nak tau lebih lanjut silalah lawati blog PricessDiaries ni yerrr..
Mana tau kut2 anda among the winner.. macam saya yg dok tengah berangan nii hahahaha


Regards;
 

9 comments:

  1. cantik kali motif kainnya cik mila.

    ReplyDelete
  2. Kalau cantik begitu, saya juga mau menang kak Mila ^^

    ReplyDelete
  3. Good luck untuk giveaway ni, kak Mila! Eh, hari tu kan kak Mila menang giveway kak Rosh. Kan bertuah tu! :)

    ReplyDelete
  4. wah! memang nampak cantik. Tapi skrg mood join GA merundum....

    Gud luck ya kak mila..

    ReplyDelete
  5. waa..cantiknya,,selamat kak mila,, ditunggu kreasi dari kainnya ;D

    ReplyDelete
  6. the best of luck yer Mila. I pon tgh berangan sbb kain2 tu mmg cun melecun... eh! bkn u bertuah ke dlm GA baru2 ni....u r d winner of my GA. Alah, jgnlah merendah diri... hehehe.. Btw congrats yer. Weekend ni i pos hadiah u. Jgn lupa tunjuk hasilnya yer..

    ReplyDelete
  7. Betul ler kan kan.. saya ada menang GA Rosh n sebelum tuh GA tini.. ops kiranya bertuah jugak saya yer hahahaha

    ReplyDelete
  8. Mila, gud luck to you too Mila... Ni first time I join...manalah tahu ada ong...hehehhe...

    ReplyDelete

Love your comments...