Followers

Wednesday, May 11, 2011

NINE OR 9?

Happy birthday to my lil princess..
Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan bertambah keimanan kepada Allah
You are NINE already.. harapnya you will be more independent - tak perlulah umi yg bukakan baju untuk mandi dipagi hari lagi, more discipline - tak perlulah umi suruh sidai tuala tiap2 kali lepas mandi  and EAT MORE..-takde lah sakit perut sebab takmo makan, sampai doctor kata gastrik

Umi & Ayah will love you forever...

Regards;

9 comments:

  1. Happy Birthday Izzah, semoga cemerlang dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Izzah..semoga always success dunia akhirat

    ReplyDelete
  3. wowww...dah bsr izzah.
    dulu dtg rmh acik msih baby lg...haisyh cpatnye ms blalu

    happy birthday izzah
    jgn noti noti ye! ;D

    ReplyDelete
  4. Maisya & MoEn.. TQ for the doa.. harapnya begitulah

    SSL.. anak acik pon dah besar kan kan..

    ReplyDelete
  5. Gambar mata kat profile tu mata awak kan Mila? I think Izzah has your eyes la..sama... dan cantik...
    Anyway, happy birthday, semoga panjang umur, murah rezeki, serta dikurniakan keberkatan di dunia dan akhirat.. Semoga menjadi hamba Allah yg beriman dan bertakwa dan anak yg taat dan solehah

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Izzah.. semoga menjadi anak yang solehah... :)

    dan makan banyak sikit ek! risau ummi izzah.. ;)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Izah! Semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya dalam hidup. :)

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday to the princess and congratulations to si bonda... who has worked so hard demi anaknya...

    Warmest regards,
    Anic

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday Puteri !!

    You are one lucky girl .... dengar tu cakap Umi makan kek tu bagi habis ... kalau tak larat habiskan hantarkan kat Auntie Ann nih ....

    :-)

    Selamat hari Jadi lagi sekali !

    ReplyDelete

Love your comments...