Followers

Wednesday, January 04, 2012

2012 Sew Scraps Along

Are you accumulating too much scraps?
and
Dont know what to do with it?
or
Needs an idea?
or
Need an inspiration?
or
Need a tutorial?

Lets join  Sew Scraps Along by Pleasant Home

There are chances to win a giveaway too.. (I run out of scraps and need more scraps to finish my Apple Cores table runner hihihi)

Being me.. I really love scraps.. working with scraps is like a theraphy sewing for me.




Regards;
 

8 comments:

  1. Wah ...muka baru ye...tahun baru ,muka pun baru ...heheheh nanti nak p jengok2

    ReplyDelete
  2. wah....mula2 td aik?...salah tekan ker?...pas skroll oooo....dah tukar header...comel....cam tuannyer....kiter pon byk scrap kak...still tak tau nak wat per...sebab material campur2...kebanyakannyer bukan cotton...boleh ker nak wat macam2?...idea terhad jer...huhuhuhuhuu..

    ReplyDelete
  3. mila dear... tahun baru-muka baru yer? cun !! munge2 - hati berbunga gitu...hahahha .... akak punya scrap bergumpal dalam plastik nih...bila nak sort ntah ... nak bg orang pun.. malu.. bergulung2.. at least susun cantik2 ok la jugak.. nanti lah nak fix time - nak susun scrap nih..

    ReplyDelete
  4. Suzie... kengkonon nak serba baru.. semangat pon baru hahahaha

    ReplyDelete
  5. suzie (small letter s).... akka pernah jer buat selimut tampal2 guna kain2 buat baju kurung tuh, backing buat guna cotton, ok jer bila jadi selimut...

    ReplyDelete
  6. SClover.. saya ni dah tak banyak scrap sebab suka sangat buat projek ngan scrap. Akak cantum2 n buat potholderlah, tak susah sgt, kalau mamals nak binding guna cara pilllowcase binding pon ok jerr.

    ReplyDelete
  7. Hi Mila, this look interesting...

    How about this? :)
    http://www.craftsy.com/class/The-Craftsy-Block-of-the-Month/50

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum

    sy ingat salah amsuk blog td huhuhuh..tgk url sib bek betul....

    ReplyDelete

Love your comments...