Followers

Monday, January 23, 2012

Tissue Box Cover for car...

Inilah dia hasil usaha time cuti panjang niii
7 bijik tissue box cover untuk kereta
Tempahan ke?
Oh bukan semuanya, hanya dua jer tempahan, selebihnya sebab gatal tangan last week, almaklum mesin takde, bila potong kain main sedap jer.. at last sampai 7 biji.. padan muka.
Kalau tak siapkan terus maunya setahun dok dalam box UFO tu kan hahaha..

Ada 4 biji in Apples
Ada 3 bijik in vehicles print
Kat belakang semua standard jer ada elastic ni untuk disangkut pada belakang tempat duduk dalam kereta.

Semuanya untuk tissue box 100ply yerr, kalau tissue box yang besar lagi tak boleh masuk tau
Harga RM25.00 satu, tak termasuk kos pos
Kalau ada sesiapa berminat please email me ok.

Camna nak guna boleh tengok kat sini
Regards;

9 comments:

  1. I like the tissues box so much, congratulation for your job.
    Pilar.

    ReplyDelete
  2. berangan nak buat benda nih dah lama tapi sampai sekarang tak terbuat-buat lagi.

    ReplyDelete
  3. TQ piluinu.. welcome to my blog

    Melor, tak susah sgt buat ni, cuma perlu ukuran tuh tepat ler.

    Noen.. berhoneymoon ngan mesin baru, camtuh ler... dah reda skit nnt, slow ler hahaha

    ReplyDelete
  4. Salam Mila,

    Cantiknya...pandai Mila buat ya...

    ReplyDelete
  5. Cepatnya kak Mila buat. Yati satu biji pun mesti amik masa seminggu nak siap. Huhu...
    P/S: Comelnya corak kain tissue tu, yang vehicle tu. :D

    ReplyDelete
  6. dh lama x mnjamu mata kt cni hehe...k.mila lg kreatif dr student sy :P ..

    ReplyDelete
  7. Tissue boxes for car is a necessary entity which we have to carry especially on long drives or if kids are going with us.Nowadays there is no need to roam around in market to search for it.We can easily buy it from online stores.Checkout some car tissues in the range below Rs. 500.

    ReplyDelete

Love your comments...