Followers

Tuesday, January 31, 2012

Restock Cloth Menstrual Pad

Restock cloth menstrual pad..
12 in a row..
With imported flannel

Ladybug in blue


Love


Ladybug in white


Flower pink


Flakes in green


With matching PUL..


Saiz?


Sandwich with 1 layer of Zorb

Nak cuba bertukar ke pad kain moden?

At Price of RM18.00 per piece
First come first serve
Reservation only for 3 days.
SOLD

#the flannel was not prewash before sewn, please prewash before used. Flannel and Zorb are at best after few time washing them.
# anything that you wanna know about CP you can read it in advance here, but anything additional, feel free to email me ok.


Regards;

7 comments:

  1. Jahit dengan mesin baru ke ?....hehehe banyak betul ...

    ReplyDelete
  2. campur2, kejap mesin baru, kejap mesin lama... kalu idok kesian yg lama ditinggalkan

    ReplyDelete
  3. mila, material pull ni kan..kalau buat breast pad ok tak?agak 2 daya serap dia ok tak?

    ReplyDelete
  4. Shida, PUL tuh water resistant material tuh, rasanya awak maksudkan zorb kut eks, saya ras ok jer, tp ianya agak tebal lah plak nnt, mcm pakai push up plak hahaha. Teksturnya mcm batting nipis tuh, tp mampat skit lg lah. rasanya better guna organic bamboo fleece, sebab nipis skit n biasanya bamboo ni antibacteria n tak berbau.

    ReplyDelete
  5. Cik FaRiZaM.. yup untuk period, cloth menstrual pad

    ReplyDelete
  6. Mila... so productive.

    how long does it take to make one? you must be quick...

    ReplyDelete

Love your comments...