Followers

Sunday, January 08, 2012

Sedondon

My first trial..
Tudung berawning tanpa pengeras (interfacing)
Dan kami sedondon.. hehee here is Izzah and me.

Denim fabric ni saya beli kat Jakel masa year end sales arituh, I believe now mesti dah naik harga dah.. awat lah saya tak beli banyak warna...
Fall in love with this type of tudung, boleh masuk dalam washing machine je hahhaa (dasar pemalas)

Panjang and lebar awning tudung saya tuh ikut saiz tudung Izzah, tapi I made mistake sebab tak kecikkan awning tudung Izzah.

Rasa macam nak cari kain ni lagii lerrr opssss


Regards;
 

12 comments:

  1. Saya pun skrarang buat tudung camni ...senang nak basuh dan simpan.Baru borong gak kain tudung kat ss2 semeter rm10.heheheh ok la tu untuk keluar masuk p ambik anak sekolah

    ReplyDelete
  2. Suzie.. yg kat SS2 tuh cotton lycra ke?

    ReplyDelete
  3. Izzah la yg paling bahagia dan bertuah..hehe

    ReplyDelete
  4. adk sy ade belikan kain mcm ni kat jakel..nk wat tudung jugak la

    k.mila, saiz awning tuk budak lain eh dgn yg dewasa punya?

    ReplyDelete
  5. McT.. kalau tak dibertuahkan kang merajuk plak.. muncung panjang

    ReplyDelete
  6. Noen.. akak buat panjang 12.5 inch jer, lebar tak berapa ingat, rasanya 2.5 inch kut. awning dewasa yg akak selalu buat 13.5x3.5 inch

    ReplyDelete
  7. Baru tadi pi kelas belajar buat ni...orang lain semua belajar wat scallop, tyha ni jenis x pakai scallop....dok belasah buat yang x de awning...heheheh.Tapi x siap pon...esok nak sambung jahit

    ReplyDelete
  8. Mila ...yang ss2 tu lyra tapi ada corak2 dalamnya.dia kata kain tu tak laku .biarlah janji murahkan...hahhaha

    ReplyDelete
  9. Thanks Suzie, teringin jugak nak g tgk, arituh singgah kamdar ss2 tp malas nk masuk zhohua tuh

    ReplyDelete
  10. As salam..nak tanyer laaa..ada terima tempahan tak untuk tududng cam ni?...saya nak rekemen pada kawan lah..

    ReplyDelete
  11. Salam Cik Sue.. insyallah boleh dibincangkan. ikut pada boleh cari kain ke tak lah.

    ReplyDelete
  12. ok2 kaluu gitu cik sue rekemenkan je laah ehhh...nnti cik sue bagi add blog ni suh dia tengok dan hubungi sdri..yer dok..senang nak berurusan karang ..

    ReplyDelete

Love your comments...