Followers

Thursday, March 15, 2012

Pooh in pink

Izzah bawa beg ini ke sekolah masa musim peperiksaan sebelum cuti sekolah arituh
Kenan ajer nak pinjam barang ummikan..

Ada lah pula kawan2 yang berkenan dengan beg tuh. Dan Izzah plak dengan bangganya cakap ummi dia yang buat beg tuh hahaha...

Tapi Izzah plak memang dah remind her friend awal2 kalau nak tempah kena tanya parent dulu, kalau ok bolehlah pilih kain etc.

So inilah pilihan kain kawan Izzah, Pooh in Pink.. sajer saya buat dua kombinasi fabric, nampak menyerlah skit. Ingat nak sulam nama, tapi macam over sangatlah plak kan...

Then saya tambahkan dengan boxy pencil box... dah lama teringin nak buat lagi.


Bahagian dalam ada 1 zippered pocket dan 1 open pocket. Lining ni saya guna polycotton sahaja. I tried my best to reduce the cost. Actually harga beg ini memang below market price, sajerlah suka2 buatkan untuk budak2 ni, rasa sangat puashati kalau diorg suka...


Kombinasi wristlet tuh memang hancus, tetiba warna coklat kan, saya dah malas nak DIY, so guna yang readymade je lah.


Harap kawan Izzah sukalah dengan beg ini.

pst pst... inilah aktiviti ummi bila Izzah kat kampung. Terasa rumah tuh amatlah sunyinya, takde orang nak kelahi or merajuk dengan ummi hahhaah.. Macamana agaknya kalau suatu hari nanti Izzah masuk asrama, wahhhh tak boleh nak imagine. uhuk uhuk.. cepat benor anakku itu membesar.

Regards;
 

9 comments:

  1. cantik kak Mila..

    pink lg tu..sesuai ngan jiwa bdk2 pompuan ..

    ReplyDelete
  2. cute.....owh..izzah dah jadi bisness runner nampak...hehehehhehe... anak dara suzie pon dah start mintak macam2...

    ReplyDelete
  3. izah sama la ngan anak dara saya tu suka je pinjam bag kita...ada tempahan lak tu ....saya anak 5 pun kalau boleh tak nak hantar asrama...biarlah ada je kat rumah

    ReplyDelete
  4. soo cute..i like pink (since ade ank dara, mak dia cenderung minat pink la plak..huhu)

    ReplyDelete
  5. cantik..:)

    yela kak, mula cuti hari tu,amjad blk kg. hilang 2 hari cam apa je ibu dia. balik umah gaduh, majuk ngan ibu plk..hehe.

    ReplyDelete
  6. nice! very sweet. and i like your semangat the most. :)

    ReplyDelete
  7. macam rupe beg cosmo AB pulak..

    ReplyDelete
  8. ala...comelnya beg tue...kene plak dgn warna pink nya

    ReplyDelete

Love your comments...