Followers

Thursday, March 22, 2012

Take a break.. sew make-up bags

Assalamualaikum dan Happy Thursday kawan-kawan

Bag-bag ini dah lama saya jahit, tapi dik kerana malas nak buat wristlet tuh, saya peram dulu. Peram sampai mood nak siapkan make-up bag ni datang balik. Semalam saya malas nak sambung jahit baby quilt or anything to do with orders. Just nak jahit santai2.. so finish off the make-up bag...

Coffee break with cupcake..
Cupcake tuh applique guna zigzag stitch,
Saiz bag 8.5 x 7 x 3 inch

Flower in blue..
Saiz 9 x 8 x 3.5 inch
Dan yang ini Flower in Red, saya gatal tangan nak FMQ guna benang tebal.. last2 rasanya macam nampak serabut jer kan...
Saiz sama dengan Flower in blue kat atas.
All these bags are for sale at RM25.00 each exclude posting cost. Anyone berminat sila email me at my.milakamila@gmail.com

Regards;

6 comments:

Love your comments...