Followers

Friday, November 05, 2010

Cant stop sewing...

Sharing with you my Triangular Pouch that I made just now.. honestly the result is really cool, ignore the upside down of the fabric hahaha.

I get the pattern from Innocentia.. just found her blog yesterday and I really enjoy her craft creation and passion. Pay a visit to her blog and you will see many things from her.. from our neighbouring country..


Here is another small project for my mother.. hope she will like it.

Aghhhh I need a holiday from my NV50 or my NV50 need a holiday from me eks what eva. Lately I am too obsess of my sewing project.. I dont know why... everytime I had a free time, I hardly to resist sitting in my sewing corner... seems that I am in sewing maniac mood.. agghhh
Thats it.. I am taking a leave from today... going somewhere???? huhuhuuhu... mandi manda dihutan belantara kut.
Till then byeeee


Regards;
 

12 comments:

  1. Bunda Mila, saya sudah upload hasil karya bunda di blog saya lho. kalau disuruh milih pouch warna merah atau biru, saya pilih semuanya :D

    Oh ya link hasil karya bunda ada di sini :
    http://childhood-obsessions.blogspot.com/2010/11/she-made-it-triangular-pouch-part-2.html

    ReplyDelete
  2. sewing obsession memang contagious..pulak tu ade tutorial yang mudah di ikuti...ape lagi taram aje lah...here's a pat on your back mila for all those boootiful artwork..semua cantik2 bangat.

    ReplyDelete
  3. Triangular Pouch - tuh cantik..wrislet yg bawah tu pun cute..(materialnya ape??..)teringin nak wat satu...blum ade cam nih..
    p/s: mila : Tlg forward address kat email saya...sya dah beli brg tuh..

    ReplyDelete
  4. Cantik nya triangular pouch tu! Totally with you with sewing obsession. At one time dulu, every week my daughters dapat baju baru sepasang sorang hahaha...I wish I have the same fiery drive now. Sekarang ni semangat nak menjait ada tapi time yg betul2 buat very limited huuhu

    ReplyDelete
  5. my goodness..mila diserang demam menjahit???
    larii......!!!
    nanti saya tersampuk....

    ReplyDelete
  6. Dah lama x blogwalking.Dah byk kemajuan..saya jer x pernah cuba buat beg..balik2 buat baju jer

    ReplyDelete
  7. cantik dan kemas :) dah ada pattern lagi senang, ikut je, takyah nak pikir buat pattern. tang tu yg buat lagi mabuk nak menjahit..:)

    ReplyDelete
  8. Dewi Citra.. thanks for featuring me at your blog

    Kak Rosh.. TQ TQ

    ScLover.. saya guna heavy cotton. both the triangular pouch n the wristlet.. pastu guna interfacing keras plak haha.. tegak berdiri ler pouch n wristlet tuh

    ReplyDelete
  9. zura... hahaha ur daugthers were very lucky.. every week dapat baju baru.. bestnyerr. Habis study nii bole gerak semula projek menjahit kut.

    tomei.. demam ni cepat merebak ni hahaha..

    nore.. u should try one.. pastu addicted hahaha.. saya ni makin malas buat baju dah.


    Ayu.. betul tuh.. ada pattern mmg best... dah buat satu baru bole alter2 plak.. buat pattern sendiri hahha

    ReplyDelete
  10. salam,

    k.mila tak mau amik anak angkat dr gopeng ke? bleh le anak angkat tu bergaya sakan dgn handmade bag tetiap minggu :D___

    ReplyDelete
  11. wahhh..comel sgt!!kain yg ada bee tu cutenyer.. suka la tgk hasil seni akak.. :)

    ReplyDelete
  12. Lynn.. uih jauhnya anak angkat tuh hihihi.. kat sekitar KL ni ok jugak

    EComel.. TQ E.. Bee yg terbalik hihihi

    ReplyDelete

Love your comments...