Followers

Thursday, November 18, 2010

Jom Share beli pattern

SALAM AIDIL ADHA TO ALL MUSLIM FRIENDS

Berita terkini... Baru dapat tau dari blog sonice pasal 50% discount on all these keykalou pattern. Saya pun memang berminat sangat nak join the boat. Jom kita share2 wat pattern2 baru plak yer.

Saya minat ngan beg2 kat bawah niii...
.. yg ni bolehlah Izzah bawa buku g sekolah agama nanti

... yang ni bolehlah gantikan handbag saya yang dah terkopak sana sini tuh..
yang ni plak nak wat apa nii.. emmmm fikir duluuu


amboi banyaknyer angan angan saya yer...
Bukan apa, now Izzah dah dengan selamatnya duduk dikampung. Dia memang tak suka betul duduk nursery kalau cuti sekolah. Kat kampung bebas, petang2 main basikal keliling rumah mak. Ada kawan2 plak tuh.. sedara mara keliling rumah yg sebaya dia. Jadinya masa utk saya duduk kat sewing corner tuh lebih ler skit, bolehlah menghilangkan skit rasa rindu kat Izzah huk huk....

Cerita lain ler plak.. kang sedih plak den niii.. My another project with cotton linen..




Jangan lupa yer join beli pattern keykalou tuh...
Regards;

6 comments:

  1. Cantik beg yang nombor 3 tu.. :)

    ReplyDelete
  2. TQ 4 sharing. I pon nk join skali.. hehehe...

    ReplyDelete
  3. Untung Izzah...puluh2 beg maknye buatkan....Kak Ros pun nak join gak.

    ReplyDelete
  4. kak cik.. berminat ke? jom join.

    Rosh.. jom.. makin ramai makin murah nnt.. (uih terfikir.. legal tak wat camni yer)

    Nykolett.. jom join kak ros. Izzah dah tak heran ngan beg baru hahaha. tp kalau saya buat beg baru, dia pon nak jugak satu

    ReplyDelete
  5. Mila ...mmg ada gak terfikir pasal legal atau tak..tapi kita assume that konon2 sy sorg je yg beli pattern tersebut...then sy share ngn kwn2 semua..boleh tak gitu?ehehe...

    Tapi ada lebih baik kita beringat jgk kan..disebabkan itu, sy akan call off order mlm ni jgk...mana yg dah email tu yg akan sy put into account...so weekend kita dh leh start menjahit..

    ReplyDelete
  6. The linen handphone pouches are so cute.. Fabric combinations look great!

    Tak sempat nak join pattern belian... sudah tutup.

    ReplyDelete

Love your comments...