Followers

Thursday, November 04, 2010

Special Thanks to Nykolett Curtain

It seems that I have finished all the scrap given by Kak Rosni of Nykolett Curtain.. and here are the outcomes..

Macam banyak pulak kan... honestly, cuma lining & tali bag sahaja yang saya gunakan kain lain, the rest mmg guna kain dari kak Ros jer..

First I made this... a cushion cover
Mencabar betul nak jahit kain yg kilat2 tuh.. nasib ada non-stick foot.. tp tension jugak ler menetas benang.. itik bertelur aku pulak menetas..
Bawah ni bahagian belakang


Pastu projek kecil kecilan plak


Pastu tengok macam banyak lg balance kain.. so try plak niii
A Granny Bag plak dah.. first trial niiii (siap berpatchwork... I like it)
Ni bahagian belakang

Emmm dok pikir nii.. mana satu nak di post semula kat Kak Ros... offcourse nak bg orang kenalah yg the best kan.. kawan2 bole tolong vote tak (kecuali cushion cover.. sbb Izzah dah tertido on it. so might be ada peta2 yang tersembunyi dah tu hahaha)...


Regards;
 

8 comments:

  1. the wristlet :) btw, sume pun cantik sgt2!

    ReplyDelete
  2. Phew....bravo mila...you did all that in just these few days..wow you are a real diy enthusiast...looks my scraps have been well utillzed..I am impress...Nak lagi scraps?????

    ReplyDelete
  3. Mila.... wow fabulous job. KD tak mula lagi. Siapkan yang tengah pegang...Semua cantik!!!

    ReplyDelete
  4. wrislet tuh cantik bangat... tapi suma pun santikkkkk....mabeles U!!

    ReplyDelete
  5. mila.... smua tu cantik2....rasa2 nya kalau u bagi clutch purse tu pun ok gak....

    kak rosni.... kalau ada scrap tu sedekah2 lah pada saya jugak....hehehhe ;)

    ReplyDelete
  6. Nice!!! I pun tak start lagi. Idea dah ada tapi byk WIP to finish. (i hope kat rosni x kisah ;).

    I would go for the clutch too :)

    ReplyDelete
  7. wah, semuanya cantek. I vote for d clutch too.

    ReplyDelete
  8. Thanks kawan2 semua.. rasanya kak ros pon dah tau lah apa item yang akan sampai ketangan dia nanti yer hihihi.. tunggu..

    ReplyDelete

Love your comments...