Followers

Sunday, November 21, 2010

My Le sac dress

Jarang-jarang sekali nak buat baju sendiri kan.. so to motivate myself untuk buat baju sendiri, maka saya join online dress class by Cik Zura @ AzimaDIY niii

Setelah 4 5 kali jahit inilah hasilnya.... hahaha dress ni nampak senang jer, tapi saya ni nak dapatkan dress yang fit to my body.. amboi amboi hihihi, selalu buat baju besar2... now buat baju tidur.. lycra plak tuh, haruslah fit skit kan.

Dah jahit siap2.. takmo pakai tali belit sana sini... kang masuk washing machine maunya terbelit semua baju kat dlm tuh hik hik.
Contoh bila pakai hehehe. nampakler mokcik ni kurus skit auwww

abih citer baju tido ku itew...
citer pasal dapur ler plak... pagi tadi no idea nak sarap apa.... last2 jadi mcm ni hihihi
Bun kismis.. resepi dari DTS, untuk kesekian kalinya. Tapi dah alter skit, isi honey gitu. Makin mabeles ler rasanya hahaha.. Izzah takde kat rumah niii saya jadi makin malas nampaknya kan kan...

Regards;
 

3 comments:

  1. Auuwww...seksi you baju...x pe agak2 nak bawak keluar umah pakai je inner kat dlm...sedia untuk bersantai.Tyha pon ada buat baju tidur x de lengn...tapi koboi2 je...asal selesa buat tidor. Mila dah terror...bolehlah pakai lycra...Tyha ni nak jahit kain biasa masih x berani....cotton jelah yang berani nak cuba2...;)

    P/S Rajin baking2,oven saya dah setahun x berasap!

    ReplyDelete
  2. jahit guna kain lycra? waduh, advance nye... jahit dress pertama Raina pakai cotton pun terkial2... hehehe..

    ReplyDelete
  3. Tyha & Rosh.. jahit lycra nii saya rasa lebih senanglah. yg penting guna jarum mas/ball point needle and guna tapak non-stick. mmg ok sgt sbb kalau tak jahit tepi pon tak per.

    ReplyDelete

Love your comments...