Followers

Tuesday, April 02, 2013

Giveaway Winners

Assalamualaikum semua...

Terlebih dahulu di ucapkan terima kasih pada semua yang sudi menyertai GA saya pada kali ini..
Maaf bebanyak... janji nak umum on 1st April, tapi kan... balik dari cuti ni kerja melambak, jadi terpaksalah tunda dulu. Yang posting semalam tuh semuanya scheduled post hahaha (rahsia terbongkar)

Kita tengok list yang ada..
Opsss ada plak category yang ke3 eks.... yang tuh special gift pada yang share GA saya dia FB or di blog.. hihi

Dan pemenangnya adalahhhhh

Kategori 1 : MamaDaniel
hadiahnya adalah 1/2 yard of US cotton

Kategori 2 :
Ain Zaini
Noen
Ayu@sweetlilcraft
hadiahnya adalah 2 pieces of cloth pantyliners


Dan cabutan bertuah kategori special gift:
Tahniah to Hana... ini hadiah misteri tau...

OK pada pemenang sila email saya address tau...

Tahniah pada pemenang, yang tak menang jangan kecik ati tau... Nanti saya buat GA lagi ok
Wassalam..

Regards;
 

9 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  2. Congratulations to the winners! :)

    Mila, thanks so much for organising this... :)

    ReplyDelete
  3. Rezeki....rezeki..Alhamdulillah.....
    Mekaceh kak mila.....

    Yeeeeeehaaaaaaaaa!! (Sambil melompat keriangan!)

    ReplyDelete
  4. MamaD, jangan lupa email akak alamat yer, rasanya arituh ada dalam wave, kut ada sebarang perubahan ok

    ReplyDelete
  5. akak...TQ pilih sy as one of the winner... tau2 je sy tgh nk convert ke cp..tq sangat2 kak..nnti sy email alamat k...

    **saya suka, saya suka ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada semua yg berjaya:)

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd semua yg join..esp kpd yg mng..:)

    ReplyDelete
  8. Dah dapat hadiah GA ni..Suka sgt dgn hadiah tu..Thanks!! :)

    ReplyDelete

Love your comments...