Followers

Tuesday, April 09, 2013

Motivasi pagi..

Assalamualaikum kawan-kawan..

Gedik nak share something ni hihi..

Actually saya ni adalah antara peminat Motivasi Pagi ikim.fm... first time dengar before Ramadhan tahun lepas, terus jatuh cinta pendengaran pertama hihi... 
10 minit jer tapi banyak impaknya..
Rancangan tersebut di ulang siaran pada pukul 7.30 malam rasanya, dah jadi motivasi petang plak lerr hihi

Actually saya pernah email ikim.fm bertanyakan downloadable audio for MP ni, tapi kecewa jugaklah sebab katanya diorg tak cukup kaki dan tangan untuk handle semua tuh... emmm
Bukan apa, waktu pagi tuh tengah drive nak ke tempat kerja, susah nak tulis any important point kan, manakala petang plak adalah time nak masak, mandi dan solat maghrib, pun tak sempat jugak..

Dannn nak share satu berita gembira dengan kawan2 yang mungkin tercari2 benda yang sama huhu
Saya terjumpa blog niiii....
(click on the pic. to get to the link)

Seronok kan... boleh download semua past episodes... boleh dengar dan dengar dan motivate yourself..
Jazakallahukhairan kasiran pada empunya blog yang bersusah payah upload the audio..
So kawan2... kalau rasa nak dengar balik motivasi pagi tuh, silalah download ok...

Selamat beramal...

Regards;




10 comments:

  1. as salam mila... syukran syukran..
    mmg tercari cari audio sebegini.. almaklum la.. bila ada anak ni.. semua tv radio.. semua kena conquer ngan anak2...
    tq sooooo much.. for sharing

    ReplyDelete
  2. Suka ayat tu , gedik ke ...hehhehehe
    TQ for sharing

    ReplyDelete
  3. Suka ayat tu ......gedik ke
    tq for sharing..
    Nak tanya mana dapat label mila tu ....macam nak juga la

    ReplyDelete
  4. thanks pada kak mila yang rajin meng'share'.. :D

    ReplyDelete
  5. waduh..bagus sekali ni k.mila

    ReplyDelete
  6. Jom kita wujudkan taman syurga di ofis (bagi yang kerja di ofislah hihi)

    ReplyDelete
  7. Kakak saban hari pun mendengar motivasi pagi IKIM fm sebab kakak memang tak dengar radio channel lain. Sekarang Ustazah Laila kan. Selalu ustaz aje sesekali kena ustazah ok jugaklah:)

    Petang jam 5:15 tiap hari pun ada slot terbaik utk didengar mila..

    ReplyDelete
  8. Samalah kita kak.. memang dah tak pernah dengar radio lain dah.
    Cuma kekadang tuh masa tak kena, ada kalau yg kul 5.15 tuh, selalu dengar sampai kul 5.40, sebab dah nak keluar opis, sementara nak ke kereta, dah banyak point hilang hihi.. selalunya mana yg ada boleh download kat internet, saya download n dengar berkali2... almaklumkan kak, dengar sekali dua jer, mudah lupo hihi

    betullah.. kekadang jer ustazah kat motivasi pagi, selalunya ustaz.. saya suka sangat ulang dengar ustaz hamizi.. dah orang pahang kan hihi

    ReplyDelete

Love your comments...