Followers

Wednesday, April 17, 2013

Telekung Chomel Airin & Adlin

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Untuk si comel lagiii..
Tempahan rakan sekelas se-kulliyah masa di U for her girls


Matching polkadot pink tuh design lama yang dah tak jumpa dah kat kedai, the same polkadot print, tapi masih ada balance takat nak buat untuk saiz S shj.. yang ini memang the last stock yang ada..

Gambar epal tuh percubaan pertama menyulam dari pattern sulam luar... ekss i mean bukan sulam yang built in dalam NV90.. mulanya bukanlah specific nak buat pouch pun, tapi nampak mcm cantik plak bila letak nama tuh. Kalu di applique kan lagi cantik.. tak gituuuu.

Saiz S dan L

Dan yang ini in progress.. atas permintaan nak warna plain tema blue pink..
rasa macam teramatlah cun nyer dimata kami berdua... my sister & me... terasa macam nak buat satu untuk Izzah plak hahahaha..

Nanti akan di update camna rupanya bila dah siap ok... tunggguuuuuu

Pada kawan2 yang berminat nak tempah telekung untuk kanak2, boleh tengok detail di sini http://blogrimbun.blogspot.com/p/tempahan-telekung-kanak-kanak.html or boleh email saya  (my.milakamila@gmail.com).... 

saya dah expand the fabrics choice

Dannnn terlebih dahulu minta maaf banyak2 kalau lambat reply... saya tengah berazam niii... nak cari cara nak reply email secepat mungkin dan juga tak terlupa nak reply.. almaklum kekadang baca pada masa yang agak terbatas, lepas tuh lupo terus.. maafkan saya yerrrrr



Regards;

8 comments:

  1. sangat comel.sy pun nak tempah la.check email ya.tq

    ReplyDelete
  2. blue n pink plain tu sangat lawa la kak!!!!

    ReplyDelete
  3. cantik sulam apple tu kak.. tak yah applique.. mcm tu je pun dah cantik.. simple but nice... betull...! hehehe

    ReplyDelete
  4. THANKS.. FOLLOW me... i follow u too.. do keep in touch.. =)

    ReplyDelete
  5. Ini kalau anak dara kecik kakak nampak mesti dia nak juga. Budak-budak kalau nampak telekung lain sikit aje mesti dia nak - cantiklah Mila:)

    ReplyDelete
  6. oh my..cantekkk daan sweetnyaa telekung kids ni...ada rezeki nk sambar satu..insyaAllah =)

    sy ada buat satu giveaway kat susunatursioca.blogspot.com

    jomlah join ataupun kalu nk jadik sponsor laaagiii bagus...blh mengembangkn lagi bisnes yg dah sedia kembang ni ..iya dok? ;)

    ReplyDelete

Love your comments...