Followers

Wednesday, April 20, 2011

Dah ke belum????

Sajerr buat reminder kat diri sendiri dan juga kawan2 semua..
Hari ni dah 20th April 2011.. another 10 days to go for the deadline of the
submission kat sini

Saya? Baru jer klik klik "setuju" tadi wakaka sebab tuh ingat awal skit dari tahun lepas yerr... harapnya refund pon dapat awal, jangan macam tahun lepas, January 2011 baru dapat. Itu pon dah beberapa kali saya call.Hilang beberapa bulan dividen ASB den hahaha.

ADIOS

Regards;

8 comments:

  1. mine dah!!refund pun dh dpt :)

    ReplyDelete
  2. Sudah submit untuk husband punya beberapa minggu lepas. :)
    Tapi refund belum dapat.

    ReplyDelete
  3. NoEn.. wahhh cepatnya dapat refund. alahaiii kiranya saya ni dah last2 jugak nii mesti lambat jugak dapat refund kan kan.. tahun deoan nak submit awal lg lah

    ReplyDelete
  4. Yati... buatkan untuk hubby ker? saya nii tahun lepas2 hubby yg buatkan utk saya hahaha. tahun ni nak cepat2 submit, itu yg buat sendiri

    ReplyDelete
  5. Ha ah, kak Mila. Setiap tahun, Yati la yang tolong submit hubby punya. Sebab ofis dia, takde internet, sian kan. Hehhe...

    ReplyDelete
  6. Yati.. alaaa ciannyer. jarang dah opis takde internet la ni. Bertuah hubby yati dapat isteri yg internet savvy, boleh tlg buatkan haha

    ReplyDelete
  7. sib baik u remind... lupa.. that means jd mcm thn lepas gak ler.. suh cik somi tlg... hehehe... errr... kena carik penyata dulu... kat mana letak yer?

    ReplyDelete
  8. setahun sekali sedekah kat kerajaan..apa salahnya heheheee

    ReplyDelete

Love your comments...