Followers

Friday, April 08, 2011

My Cloth Pad Giveaway.. dan pemenangnya adalah...

Tetiba baru saya teringat.. yang mana saya kena pilih pemenang untuk cloth pad giveaway saya harini kan kan. Awat ler lupa plak, dah petang baru ingat..

Wokey... mai saya list down all the names yerrr.
  1. Kak Ngah
  2. Nureen Farhan
  3. SCLover
  4. KakCik
  5. faizlily
  6. SewLove
  7. Ziraziz
  8. Nadiah
  9. Adilla Harun
  10. Azaidris
  11. Story of my life
  12. Cik Anna
  13. Anic (exclude by request)
  14. Yati
  15. Suzie
  16. Rosh
  17. Tomei ... (awat lamanya menghilang...)
Guest.. komen sapa yang saya paling suka, without prejudis wokeyyy

SUZIE
Mila...tak pernah tahu pun pasal CP ni.Ok ...maybe dulu-dulu first time coming memang guna kain tapi tak ada la cantik macam ni.Teringin nak tengok, nak rasa,nak pegang dan teringin nak pakai.Mana tahu memang best.Dan lagi, i have 3 girls for sure will have first coming maybe i can suggest for them to use this .....


To Suzie.. please email me (my.milakamila@gmail.com) your address ok. Insyallah, next week saya poskan one cloth pantyliner and one cloth menstrual pad... Tahniah.

To others... jangan kecik hati saya tak pilih komen anda yer. Kalau boleh saya nak bagi semua orang, tapi apakan daya, nak jahit CP banyak2 ni saya malas opzzz kikiki. Nanti2 kalau angin rajin nak jahit CP lagi, saya buat giveaway lagi yerrr. Pst pst.. sekarang angin rajin nak jahit beg. BYEEEE


Regards;
 

8 comments:

  1. Tahniah, tahniah pada pemenang! :)
    Best la dapat merasa cp kak Mila jahit.

    ReplyDelete
  2. mila ...memang lagi best jahit beg..hari2 bole tukar2 bag,buatan sendiri pulak tu....cloth pad tuh pulak....alah duk kat ceruk tu,tak dapat nak tayang...kakaka

    ReplyDelete
  3. huhu tahniah ye k.suzie..laen kali jahit byk sikit kak mila ^ ^

    ReplyDelete
  4. TQ..tak sangka ...sebab first time join giveaway dan boleh menang ...alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. TQ..tak sangka ...sebab first time join giveaway dan boleh menang ...alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. congrats to the WINNER... so lucky, lucky one... Mila, I pun nk email u.... hehe..tunggu...

    ReplyDelete

Love your comments...