Followers

Tuesday, April 05, 2011

In Love.. lagi lagi in love

Cushion cover lagi... and lagi lagi cushion cover ahaks!





Masa nak buat cushion cover ni.. saya dok match kan kain2 yang ada, baru perasan, rupa rupanya saya banyak sangat kain yang bertemakan LOVE nii. Terutama my heavy cotton.

Apa pon.. harapnya tuan punya bantal ni puas hati ler yerr... nak letak nama panjang sangat plak, so leave it like that je lah.


Regards;

4 comments:

  1. ct suka gambar doremon tu,match aje coraknya...

    ReplyDelete
  2. hati terpikat kat cushion cover merah pink tu... ;p ...

    ReplyDelete
  3. Kak Mila banyaknya menjahit. :)
    Cute cushion cover. Doraemon tu, budak mesti suka.

    ReplyDelete
  4. TQ CTHoney, ziraziz n yati..

    HArap2nya tuan punya cushion cover ni suka ler.. mmg utk budak2 pon hehhee

    ReplyDelete

Love your comments...